|
Test Kodu
|
KAR-G3RM-650
|
|
Test Örneği Tanımlaması
|
Test örneği olarak, kıyılmış liyofilize edilmiş et kullanılır. Liyofilize malzemeler öğütüldükten sonra elekten geçirilerek toz haline getirilir.
|
|
Test Örneği Miktarı
|
0.5 g
|
|
Dönem
|
Bu test için açılmış bir dönem bulunmamaktadır.
|
|
Parametreler
| Parametre |
Birim |
Çalışma Aralığı |
| Sığır eti-1 |
Var (+)/Yok(-) |
Var/Yok |
| Sığır eti-2 |
Var (+)/Yok(-) |
Var/Yok |
| Domuz eti-1 |
Var (+)/Yok(-) |
Var/Yok |
| Domuz eti-2 |
Var (+)/Yok(-) |
Var/Yok |
| Koyun eti-1 |
Var (+)/Yok(-) |
Var/Yok |
| Koyun eti-2 |
Var (+)/Yok(-) |
Var/Yok |
| Tek tırnaklı eti-1 |
Var (+)/Yok(-) |
Var/Yok |
| Tek tırnaklı eti-2 |
Var (+)/Yok(-) |
Var/Yok |
| At eti-1 |
Var (+)/Yok(-) |
Var/Yok |
| At eti-2 |
Var (+)/Yok(-) |
Var/Yok |
| Eşek eti-1 |
Var (+)/Yok(-) |
Var/Yok |
| Eşek eti-2 |
Var (+)/Yok(-) |
Var/Yok |
| Kanatlı eti-1 |
Var (+)/Yok(-) |
Var/Yok |
| Kanatlı eti-2 |
Var (+)/Yok(-) |
Var/Yok |
| Tavuk eti-1 |
Var (+)/Yok(-) |
Var/Yok |
| Tavuk eti-2 |
Var (+)/Yok(-) |
Var/Yok |
| Hindi eti-1 |
Var (+)/Yok(-) |
Var/Yok |
| Hindi eti-2 |
Var (+)/Yok(-) |
Var/Yok |
| Balık eti-1 |
Var (+)/Yok(-) |
Var/Yok |
| Balık eti-2 |
Var (+)/Yok(-) |
Var/Yok |
|