Ette Tür Tayini



Test Kodu KAR-G3RM-650
Test Örneği Tanımlaması Test örneği olarak, kıyılmış liyofilize edilmiş et kullanılır. Liyofilize malzemeler öğütüldükten sonra elekten geçirilerek toz haline getirilir.
Test Örneği Miktarı 0.5 g
Dönem

Ekim 2025

Parametreler
Parametre Birim Çalışma Aralığı
Sığır eti-1 Var (+)/Yok(-) Var/Yok
Sığır eti-2 Var (+)/Yok(-) Var/Yok
Domuz eti-1 Var (+)/Yok(-) Var/Yok
Domuz eti-2 Var (+)/Yok(-) Var/Yok
Koyun eti-1 Var (+)/Yok(-) Var/Yok
Koyun eti-2 Var (+)/Yok(-) Var/Yok
Tek tırnaklı eti-1 Var (+)/Yok(-) Var/Yok
Tek tırnaklı eti-2 Var (+)/Yok(-) Var/Yok
At eti-1 Var (+)/Yok(-) Var/Yok
At eti-2 Var (+)/Yok(-) Var/Yok
Eşek eti-1 Var (+)/Yok(-) Var/Yok
Eşek eti-2 Var (+)/Yok(-) Var/Yok
Kanatlı eti-1 Var (+)/Yok(-) Var/Yok
Kanatlı eti-2 Var (+)/Yok(-) Var/Yok
Tavuk eti-1 Var (+)/Yok(-) Var/Yok
Tavuk eti-2 Var (+)/Yok(-) Var/Yok
Hindi eti-1 Var (+)/Yok(-) Var/Yok
Hindi eti-2 Var (+)/Yok(-) Var/Yok
Balık eti-1 Var (+)/Yok(-) Var/Yok
Balık eti-2 Var (+)/Yok(-) Var/Yok